در پرداخت حق بیمه توسط
سلام

رمز عبور سامانه سمت تامین اجتماعی رو برای پرداخت حق بیمه فراموش کرده ام. چگونه می توانم کلمه عبور را بازیابی کنم ؟
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

سلام در صورتی که منظور شما سامانه samt.tamin.ir  است به مقاله زیر مراجعه نمایید

آموزش روش بازیابی رمز عبور در سایت سمت سازمان بیمه تامین اجتماعی

در صورتی که می خواهید گذروازه خود را در سامانه سوابق بیمه sabeghe.tamin.ir بازیابی کنید به راهنمای زیر مراجعه نمایید

بازیابی رمز عبور سایت سابقه بیمه تامین اجتماعی