در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (150 امتیاز)
با سلام اینجانی بیمه اختیاری دارم ولی وقتی می خواهم به سایت samt.tamin.irبروم تا حق بیمه اسفندماه95راپرداخت کنم کدملی راکه واردکردم ودرقسمت رمز دوباره کدملی را وارد کردم پیغام خطا داد لذا به قسمت تغییر رمز رفتم وکدملی و شماره موبایل خودراواردکردم که یک پیام به موبایل من فرستاده شد که شماره رمز ورود بود سپس دوباره کدملی وشماره رمز پیامک شده رانوشتم که دوباره وارد نشلطف کنید مرا راهنمایی کنید که چه کاری انجام بدهم.ممنون
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام بامراجعه به شعبه مربوطه میتوانید مشکل خود را حل نمایید