در شرکت بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

میخاستم بدونم آیا شرکت های بیمه ایران میتونن شعبه فرعی بدن و آگه میتونن شرایطش چیه؟؟

  ضمنا کارمزد برای شعبه فرعی چند درصد؟

 با تشکر
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

در صنعت بیمه چیزی به نام شعبه فرعی تعریف نشده است. واحد های ارائه خدمات بیمه ای عبارتند از:

نمایندگی شرکت های بیمه: تحت سرپرستی یک شعبه از شرکت بیمه هستند و مشغول به ارائه خدمات بیمه ای هستند.

کارگزارهای رسمی بیمه مرکزی:

دلال رسمی یا کارگزار می تواند برای مشتریان خود از تمامی شرکت های بیمه، بیمه نامه تهیه کند. به عبارتی محدودینی در همکاری با یک شرکت به خصوص ندارد.

شعب سرپرستی شرکت های بیمه:

برای رسیدگی به امور نمایندگان تحت حوزه سرپرستیی و ارائه خدمات بیمه ای  در حوزه کاری خود، تاسیس شده اند. شعب شرکت های بیمه تحت نظارت مدیریت امور شعب شرکت های بیمه هستند.

ستاد مرکزی شرکت بیمه:

وظیفه سیاست گذاری، سرمایگذاری و مدیریت کلیه امور بیمه ای مربوط به شرکت بیمه در این مکان جمع شده است و بالاترین جایگاه را در چارت سازمانی دارد.