در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام.مدرک آرایشگری درجه دو گرفتم و الان میخوام مجوز بگیرم.آیا میشود مجوز رو به اسم شخص دیگری ثبت کنم تا هزینه بیمه کمتر شود؟ بهترین بیمه برای من چی هست؟
راستش اونقد درآمد ندارم که ماهی 200یا300هزینه بیمه بدم.شرط بازنشستگی هم برام مهمه.ممنون میشم راهنماییم کنید
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز در صورتی که منظور شما از بیمه، بیمه ای برای دوران بازنشستگی شماست من توصیه میکنم که یک بیمه عمر تهیه کنین که هم پوشش های بیمه ای رو دریافت کنین و هم بعد از 30 سال یک حقوق بازنشستگی عالی داشته باشین.