در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
سلام.بنده با۱۵درصدجانباری در کمیسیون اشتغال بنیادجانبازان مشمول ازکارافتادگی داعم شدم ومدت دوسال بنیادجانبازان مستمری دریافتیم میگرفتم.پس ازاینکه ازطرف تامین اجتماعی هم مشمول از کارفتادگی داعمی شدم ازاین سازمان هم مستحق دریافت مستمری شدم.ولی به همین دلیل بنیادجانبازان مستمری مرا قطع کردند.حال برای برقراری مستمری قطع شده بنیاد چکار کنم.باتشکر. حسن سردارآبادی
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

برابر قوانین مصوب (برنامه ششم توسعه )شما می توانید همزمان با حقوق حالت اشتغال از حقوقی که با واریز کسورات آن بازنشسته می شوید نیز بر خوردار باشید و منع قانونی برای این دو دریافت شما وجود ندارد.