در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
سیزده ساله در پروژه های صنعتی و دور از خانواده کار می کنم وسنم 43 سال می باشد  در صورت اسیب دیدگیم یا ...  در کارگاه یا در مسیر رفت و آمد به خانواده، چه مبلغی بصورت مستمری به خانواده ام تعلق می گیرد.
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام چنانچه در مسیر کار تا محل زندگی اتفاقی برای شما رخ بدهد براساس نظر کمیسیون پزشکی درصد کارافتادگی برای شما منظور میشود که براساس آن درصد،مبلغ مستمری شما مشخص میشود