در سوابق بیمه توسط
آیا کارفرما میتواند فردی را در دوره آزمایشی بیمه نکند؟
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

سلام در صورتی که کارفرما فردی را استخدام کند فارغ از نوع استخدام ( کار آموز - کارگر آزمایشی - قرار داد ساعتی - قرار داد پورسانتی و .... )‌ باید بیمه کارگر را در آخر هر ماه رد کند و حق بیمه مربوطه را به بیمه تامین اجتماعی واریز نماید (ماده 39 قانون تامین اجتماعی)

در غیر اینصورت کارگر می تواند به شعبه تامین اجتماعی که کارگاه تحت پوشش آن است مراجعه نماید و درخواست بازرسی دهد

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی