در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (120 امتیاز)
سلام.کسی که خودش بیمه شده دولت هست رو میشه به عنوان کارفرما رد کرد که بقیه رو بیمه کنه تا حق بیمه کمتری بدن؟
مشکل ساز میشه بعدن؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام اگر شما برای فردی کار می کنید که خودش بیمه شده دولت یا ... باشد فرقی نمی کند باید شما رو بیمه کند و 30 درصد حقوق که 23 درصد سهم کارفرما و 7 درصد سهم کارگر از حقوق می بایست پرداخت شود

ماده ۳۹ قانون تامین اجتماعی

کارفرما مکلف است حق بیمه مربوط به هر ماه‌را حداکثر تا آخرین روز ماه بعد به سازمان بپردازد. همچنین‌صورت مزد یا حقوق بیمه‌ شدگان را به ترتیبی که در آئین‌نامه طرز تنظیم و ارسال صورت مزد که به تصویب شورای عالی سازمان‌خواهد رسید به سازمان تسلیم نماید. سازمان حداکثر ظرف شش‌ماه از تاریخ دریافت صورت مزد اسناد و مدارک کارفرما را موردرسیدگی قرار داده و در صورت مشاهده نقص یا اختلاف یا مغایرت‌به شرح ماده ۱۰۰ این قانون اقدام و مابه‌التفاوت را وصول‌می‌نماید. هر گاه کارفرما از ارائه اسناد و مدارک امتناع کندسازمان مابه‌التفاوت حق بیمه را راساً تعیین و مطالبه و وصول خواهد کرد

همه چیز در مورد معافیت‌ بیمه