در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
باسلام بیمه در آبادان پرداخت میشود آیا در تهران میتوان دفترچه تامین اجتماعی را تمدید کرد؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

با توجه به اینکه کلیه دفترچه های درمانی از طریق پرتال متمرکز کشوری ثبت اعتبار و تجدید می شوند ، بله شما می توانید در سراسر کشور دفترچه های بیمه خود را تمدید یا تجدید نمایید(مگر اینکه نام افراد تحت تکفل در بیمه مبدا برای اولین بار ثبت نشده باشد)