در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام و خسته نباشيد .من دو خودرو دارم كه يكي رو اسقاط كردم و ديگري مدل 90 مي باشد خودرو سال 90 تخفيف بيمه ندارد ولي خودروي پيكان 11 سال تخفيف دارد آيا مي توانم بيمه آن را به خودروي سال 90 انتقال دهم
2 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام

بلی

موضوع ماده 12 تعرفه حق بيمه وتخفيف وتقسيط در حق بيمه مصوبه هیئت وزیران  :

موضوع ماده 8 قانون اصلاح قانون بيمه اجباري شخص ثالث مصوب سال  1387 در صورت انتقال قطعي مالكيت وسيله نقليه ، انتقال دهنده تا قبل از انقضاي مدت اعتبار بيمه نامهمي تواند تخفيف وسيله نقليه منتقل شده رابه وسيله نقليه از نوع مشابه متعلقبه خود يا افراد درجه اول خود منتقل نمايد. بيمه گر مكلف است سوابق تخفيف عدم خسارت وسيله نقليه منتقل شده را به وسيله نقليه جايگزين انتقال داده وتخفيف مربوط را با كسر مدت باقي مانده وسيله نقليه منتقل شده در بيمه نامهوسيله نقليه جايگزين اعمال نمايد. حق بيمه وسيله نقليه منتقل شده در سررسيدبيمه نامه آن بر اساس سوابق بيمه گذار جديد دريافت خواهد شد.

* هردو وسیله نقلیه باید بنام شخص واحد یا بستگان درجه 1 بیمه گذارباشد.
* انتقال بیمه نامه صرفا به خودروهای مشابه امکانپذیراست

* انتقال سند مالکیت باید بصورت قطعی باشد هرنوع وکالت(اعم از تعویض پلاک،کاری،بلاعزل) یا قولنامه قابل قبول نمی باشد
* اسقاط خودرور :درصورت تحویل به مرکز اسقاط با ارائه بیمه نامه خودروی اسقاطی و گواهی اسقاط انتقال انجام می گیرد

مدارک لازم جهت بررسی احراز شرایط انتقال تخفیف:

1- اصل و کپی سند خودروی جدید(قطعی)
2- بیمه نامه خودرو جدید
3-کپی سند خودروی قدیم
4-کپی بیمه نامه خودروی قدیم
5-اصل الحاقیه حذف سوابق خودروی قدیم (درصورت اسقاط خودور لازم نیست)
درصورت اسقاط خودرو :
6- اصل بیمه نامه خودروی قدیم
7-اصل و کپی گواهی اسقاط