در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من هفت سال بیمه قبل از عقدم دارم اما زمانی که عقد میکردیم جایی مشغول به کار بودم اما بیمه نبودم...ایا این هدیه به من تعلق میگیره؟
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

سلام برای سازمان تامین اجتماعی مشغول به کار بودن شما یعنی رد شدن اسم شما در لیست بیمه کارگاه مربوطه

شما می تونید با شکایت از کارفرما ثابت کنید که در آن زمان در کارگاه مشغول کار بودید ولی حق بیمه شما توسط ایشان واریز نمی شده تا هم سابقه بیمه پرداخت نشده خود را دریافت کنید و هم مشمول هدیه ازدواج شوید

مبلغ کمک هزینه ازدواج چگونه محاسبه میشه ؟