در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام
من و همسرم تا ۴ سال قبل از عقد سابقه بیمه به میزان لازم را داریم اما در سال ۹۳ که عقد کردیم هیچ کدوممون بیمه نبودیم و در کار آزاد مشغول بودیم.
اکنون به ما که زمان عقدمون بیمه تامین اجتماعی نبودیم این هدیه تعلق میگیرد یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

سلام برای دریافت کمک هزینه ازدواج داشتن همه شرایط الزامی می باشد و اگر حتی یکی از شرایط را نداشته باشید نمی توانید از این مزیت استفاده نماییدگ

برای اطلاعات بیشتر می تونید مقاله زیر رو مطالعه نمایید

همه چیز در مورد دریافت کمک هزینه ازدواج از بیمه تامین اجتماعی