در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
باسلام اینجانب کارگررسمی شهرداری تهران با25سال سابقه حق بیمه و45سال سن وجانباز 25درصد ومدت 14ماه حضوردرجبهه بطور داوطلب بسیجی ودوسال سربازی انجام داده ام بخاطر مشگلات میخواهم بازخرید شوم ایا سنوات جانبازی وسربازی وجبهه اینجانب بعدازبازخریدی جزسنوات خدمت بنده محاسبه میشود که بتوانم با25سال بازخرید شوم وجانبازی 4سال وسربازی 2سال وجبهه 14ماه یک ونیم برابر درمجموع 30سال ازتامین اجتماعی بازنشسته شوم لطفا محبت فرمایید اینجانب راراهنمایی کنید به کجا مراجعه نمایم شعبه 3 میدان خراسان سابقه دارم باتشکر
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام چنانچه با ارفاق سابقه جبهه وسربازی جمع سوابق شما به سی سال برسد با مراجعه به شعبه درخواست خود را اراعه میدهید ومیتوانید از این مزایا استفاده نمایید