در بازنشستگی و مستمری توسط
می خواستم بدونم بعد از تایبد بهزیستی مبنی بر متوسط بودن درجه معلولیت آیا میتونم درخواست بازنشستگی کنم با بیست سال سابقه؟ودر صورت مثبت بودن مشمول چقدر ارفاق خواهم بود؟ممنون
1 پاسخ
توسط (331,050 امتیاز)

سلام مرجع تشخیص ازکارافتادگی در بیمه تامین اجتماعی کمیسیون پزشکی ماده 91 قانون بیمه تامین اجتماعی می باشد نه سازمان بهزیستی

مبلغ مستمری هم پس از بررسی این کمیسیون و تعیین درصد از کارافتادگی قابل محاسبه است

اطلاعات بیشتر

برای معرفی به کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی باید چیکار کرد ؟