در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام

من از اتباع افغاني داراي کارت اقامت و اشتغال مي باشم چگونه ميتوانم خود را بيمه کنم ؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
سلام

اتباع کشورهاي ديگر که داراي کارت اقامت و اشتغال باشند همانند اتباع ايراني مشمول بيمه مي شوند با اين تفاوت که مشمول بيمه بيکاري نخواهند بود. حق بيمه در صورت اشتغال در کارگاههاي مشمول قانون تامين اجتماعي براي اين دسته از افراد 27 درصد منظور و محاسبه مي شود.