در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

در مورد کارفرمایانی که پیمان برداشته اند و خود کارفرما در لیست بیمه به عنوان سرپرست کارگاه معرفی شده باشه آیا مزایای انگیزه ای شامل ایشان می شود یا خیر ؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

مزایای انگیزه ای مربوط به کارکنان است. سرپرست پروژه(به عنوان عضو هیئت مدیره) در واقع کارفرما بوده و مشمول مزایای انگیزه ای و بیمه بیکاری نمی باشد. اما اینکه این موضوعات در سیستم محاسبات تامین اجتماعی منظور می شود یا خیر؟ بعید می دانم.