در سختی کار و مشاغل سخت توسط
با عرض سلام

اینجانب دارای 27سال کار دربانک می باشم که بانک قبلآ دولتی ولی هم اکنون خصوصی شده ودوسال خدمت سربازی در جبهه ولی متاسفانه بانک خدمت سربازی در جبهه را سه سال محسوب نمیکند علت اینکه بانک اینکار نمیکند چه می باشد بانک پاسخگو نمی باشد وبرای دریافت پاسخ به کجا مراجعه باید کرد وآیا امکان دارد که سه سال محسوب شود
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اگر بیمه شما تامین اجتماعی میباشد میتوان به اداره کار وتعاون اقامه دعوی نمود