در خرید بیمه سربازی توسط (100 امتیاز)
در تاریخ66/12/24 جهت اموزش دوره سربازی به پادگان ژاندارمری بهبهان اعزام شدم وبعد از سه ماه اموزش مارا به صورت اماده باش در اهواز نگه داشته وسپس تا پایان خدمت در گردان 407 که زیر نظر لشکر 77خراسان بود در شهر سوسنگرد وبستان وخط مرزی ادامه خدمتم را به پایان رساندم
حالا میخواستم سوال کنم که جمع اوری این سوابق مقدور است باتشکر
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام خیر با اراعه کارت پایان خدمت ودرخواست وپرکردن فرم خریدرسربازی میتوانید مدت خدمت رو به سابقه خود اضافه نمایید وهر مدتی از خدمت تا امضای قطنامه ۵۹۸جزو سخت  وزیان آور محسوب میشود