در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
من چهار سال است که بیمه حرف و مشاغل ازاد تامین اجتماعی را پرداخت میکنم. تازه در مورد بیمه عمر شنیدم. برای من که بیماری خاص هم دارم و شغلم ازاد است کدام یک بهتر است؟ ایا من میتوانم سوابق پرداخت خود به تامین اجتماعی را به بیمه عمر انتقال دهم؟
1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود، امیدوار زودتر سلامت کامل خود را بدست بیارید.بیمه عمر ماهیت متفاوت از تامین اجتماعی دارد و هم در پوشش های بیمه ای که هزینه های سنگین را پرداخت میکند و هم در سرمایه گذاری و بازنشستگی بسیار عالی و بی نظیر است و تنها بیمه ای ست که انعطاف پذیری بسیار بالایی دارد.
افرادی که بیماریها خاص دارند معمولا بیمه عمر آنها را بیمه نمیکند و متاسفانه افراد وقتی سلامت هستند خود را بیمه نمیکنند ولی اگر این تدبیر را برای آینده دارید به عزیزیان خود پیشنهاد دهید تا آنها از این بیمه نامه ارزشمند بهره ببرند.