در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام. من منشی هستم میخام بیمه رد کنم.بیمه مشاغل ازاد باید رد کنم یا بیمه عمر؟ اگر بعد از چند سال نتونم بیریزم چی میشه پولی که ریختم؟
و ماهیانه چقدر باید بریزم؟
اگر کارفرما بخاد بربزه چقد باید بریزه برام؟
و اینکه اگر بعد از چند سال نتونم دیگه پول بیمه رو بریزم چی میشه؟ چطور پولم برمیگرده؟
و میتونم از دفترچه خدمات درمانی پدرم استفاده کنم اگر خودم بیمه بریزم؟
ممنون
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

سرکار خانم سلام،وقت بخیر.

اسم شمارو تو لیست بیمه معمولا کارفرما باید برای شما رد کنه،مگر اینکه در حین استخدام،جور دیگه ای با شما شرط کنن و شما اون رو بپذیرین.

اگر کارفرما پرداخت حق بیمه رو تقبل کنه۲۳٪ رو ایشون باید بپردازه،۷٪ هم از حقوق شما کسر شده،مجموعا ۳۰٪ بحساب تامین اجتماعی واریز خواهد شد.اگر بعد از چند سال پرداخت حق بیمه نتونین اون رو ادامه بدین،سابقه شما حفظ خواهد شد، ولی قابلیت بازخرید نخواهد داشت.

 اگر این سابقه به ۱۰ سال برسه،شما ۳۳٪ از حقوق کامل،و اگر سابقه شما به ۱۵ سال برسه،نصف حقوق،و اگه سابقه شما به۲۰ سال برسه،بشرط اینکه سن شما به ۵۰ سال رسیده باشه،شما یک حقوق کامل رو دریافت خواهید کرد

بیمه مشاغل برای صنوف هست و حق بیمه رو باید خودتون بپردازین.

سابقه بیمه تامین اجتماعی به هیچ عنوان قابلیت بازخرید و پس گرفتن مبالغ حق بیمه رو نداره،درذعوض بیمه عمر بعد از ۴ سال به سوددهی رسیده،قابلیت دریافت وام رو هم برای شما خواهد داشت.

بیمه عمر اختیاری بوده،ولی بیمه تامین اجتماعی برای کارگاهها،کارخانه ها و اماکنی که کسی را استخدام می کنند،اجباری می باشد.

حق بیمه اجباری تامین اجتماعی در ماه ۲۵۰،۰۰۰ تومان می باشد،بصورت اختیاری ماهانه ۲۱۱،۰۰۰ تومان می باشد،و بیمهدعمر را هم با ماهانه ۱۰۰،۰۰۰ تومان میتوان شروع نمود.

در صورت نیاز به مشاوره بیشتر همه روزه از ساعت ۱۹/۳۰ الی ۱۸/۰۰ برای دریافت پاسخ سوالات خود،از مشاوره های رایگان ما بهره مند شوید.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

انتخاب حق شماست.

موفق و پیروز باشید.