دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

من لیست بیمه رو همیشه باعنوان های حسابدار.کنترل کیفی وباحقوق وزارت کاری رد میکردم میگن امسال دیگه نمیشه یعنی برای حسابدارنمیشه وزارت کاررد کنم یعنی جریمه میشم؟ کارفرمام میخوادبرای بیمه همه وزارت کاری 812ردکنه میتونم عنوان حسابداروسرپرست کیفی وایناروبزنم یابایدباعنوان کارگرتولیدهمه رورد کنم؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

در لیست بیمه شرکتها عنوان شغلی تعیین کننده دستمزد مشمول بیمه نیست. لذا طبق قرارداد فی ما بین و احکام استخدامی باید عنوان شغلی و دستمزد درج شود.مهم نیست که حقوق مشمول بیمه همان حداقل کارگری باشد و شغل حسابدار.