در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام آیا به کارگیری افراد به صورت عقد اجاره موجبی برای عدم شمول قانون کار نسبت به آنان است ؟
1 پاسخ
توسط
با سلام به کار گیری افراد برا اساس قرارداد های اجاره نمی تواند نافی شمول قانون کار نسبت به آنان با شد چرا که اصولاً قرارداد های کار موضوع قانون کار ماهیتاً از نوع قرارداد اجاره می باشند لذا چنانچه رابطه طرفین قرارداد مشمول مقررات استخدامی خاص نباشد این رابطه تحت پوشش قانون کار خواهد بود و توافق کارگر یا طرفین عقد مبنی بر عدم شمول قانون کار بر رابطه قراردادی بین طرفین به لحاظ آمره بودن این قانون مؤثر نمی باشد .