قبل توسط (155,050 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ

مطابق ماده ۲۶ قانون کار، هرگونه تغییر در شرایط کار، از جمله تنزل پست سازمانی، می بایست همراه با دلیل باشد. همچنین بهتر است تا پایان قرارداد،‌ حقوق و دستمزد کارگری که تنزل پست سازمانی داشته کم نشود و ثابت بماند.

در صورت وجود اختلاف در این زمینه می توان به اداره کار رجوع کرد:

ماده 26 قانون کار : هر نوع تغییر عمده در شرایط کار که بر خلاف عرف معمول کارگاه و یا محل کار باشد پس از اعلام موافقت کتبی اداره کار و امور اجتماعی محل ، قابل اجراست. در صورت بروز اختلاف ، رأی هیأت حل اختلاف قطعی و لازم الجرا است.

در صورتی که در کارگاه طرح طبقه بندی مشاغل انجام شده باشد، تغییر شغلی که منجر تنزل شغلی در مشاغل طرح طبقه بندی شود فقط با موافقت کتبی کارگر ممکن است علی ایحال در مورد مزد شغل مطابق با گروه جدید اشکالی ندارد اما در مورد پرداخت پایه سنوات و افزایشات آتی متناسب با گروه جدید تابع مصوبات شورای عالی کار خواهد بود.