قبل توسط (143,570 امتیاز)

بهترین پاسخ
در صورت اخراج کارگر حین قرارداد، کارگر می تواند با طرح شکایت در اداره کار نسبت به درخواست بازگشت به کار اقدام کند.

برای جلوگیری از این موضوع، کارفرما می بایست آیین نامه انضباطی کارگاه را تنظیم کند و به کارگر یا نماینده کارگران نیز ابلاغ شود و یک نسخه را نیز به اداره کار ارسال کند

توچه داشته باشید که به کارگر اخراج شده تمامی مزایای قانون کار از جمله سنوات و عیدی تعلق می گیرد.