قبل در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (29,440 امتیاز)
به چه میزان می توان حقوق کارگر را از میزان تعیین شده سالانه قانون کار کاهش داد
1 پاسخ
قبل توسط (143,570 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ
در صورتی که کارگر تمام وقت کار می کند،‌ امکان پرداخت حقوق کمتر وجود ندارد.

در صورتی که حقوق کمتر واریز کنید، کارگر امکان طرح شکایت در اداره کار را دارد. توجه داشته باشید اگر قرراداد دیگری تحت عنوان قرارداد پیمانکاری ببندید، ولی ماهیت قرارداد کارگری باشد، کارگر امکان طرح شکایت در اداره کار و دریافت حقوق خود طبق قانون کار را دارد، چرا که مطابق ماده ۱۰ قانون مدنی نمی توانید خلاف قانون، قرارداد منعقد کنید.

در قرارداد کار رعایت حداقل های پیش بینی شده در قانون کار و مقررات تبعی الزامی است و کارگر و کارفرما حتی با توافق نمی توانند برای امتیازات و مزایای کمتر از قانون موافقت داشته و در قرارداد لحاظ نمایند. هر گونه توافق بر خلاف مقررات آمره قانون کار فاقد اعتبار بوده و در مراجع حل اختلاف نیز مورد پذیرش قرار نمی گیرد و این مراجع در هر حال حکم قانون را ملاک تصمیم گیری و صدور رای قرار می دهند .