دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
شوهر من ۶ ساله ۳۴ درصد از کار افتادگی بهش دادن ولی نسبت به شرایط دستش واقعا کمه امسال یعنی سال ۹۵ هنوز به حقوقش چیزی اضافه نشده میخواستم بدونم کی قراره اضافه بشه وایا اصلا میشه?
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

معاون سازمان بیمه تامین اجتماعی از پرداخت افزایش حقوق بازنشستگی از ۲۰تا ۲۷خرداد سخن می‌گوید که سابقه این کار نشان می‌دهد معمولا پرداخت افزایش هر سال با تأخیر چند ماهه انجام می‌شود. برای مثال سال گذشته این کار با وجود وعده مسئولان دست‌کم ۳‌ماه طول کشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر به خبر بیمه ای زیر مراجعه کنید

افزایش حقوق بازنشستگی سازمان بیمه تامین اجتماعی