دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
باسلام
من با پرداخت 6 سال بیمه قالیبافی وداشتن 34 سال سن چگونه میتوانم از کار افتادگی بگیرم بخاطر داشتن دسک کمر ودیسک گردن نشتن پشت دار برام خیلی سخته واگر الان از کار افتادگی بگیرم چقدر حقوق دریافت میکنم وچقدر باید جریمه پرداخت کنم
با تشکر
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

باید به شعبه مراجعه کنید و درخواست از کارافتادگی و بررسی توسط کمسیون پزشکی رو بدهید

قبل از اینکه بفکر این باشید که به شما قرار است چقدر حقوق بدهند و  جریمه بابت نمببدونم چی باید بگیرند بهتر است اسناد و مدارک پزشکی قابل قبول برای ارایه به بیمه داشته باشید