در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (-850 امتیاز)
سلام

آیا کارفرما می تونه بدون توافق با کارگر عیدی امسال رو سال دیگر پرداخت کند ؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

کارفرما موظف است عیدی هر سال را در پایان همان سال پرداخت نماید، مگر اینکه با کارگر توافقی غیر از این نماید. فلذا در صورتی که کارفرما از پرداخت عیدی در موعد مقرر خودداری نماید می توانید دادخواست خود را مبنی بر مطالبه عیدی در ادارات کار مربوطه ثبت نمایید و از این طریق پیگیر موضوع شوید.