دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام ،من در سال ٧٥ بعنوان مكانيك در يك كارخانه توليدي شروع بكار كردم و با عقد قرارداد يكساله مشغول شدم و با پايان تاريخ قرارداد در سال بعد بدون قرارداد با عناوين سرپرست توليد تا سال ٨٤ ادامه كار دادم در سال ٨٤ با نظر هيت مديره بعنوان مدير عامل تا سال ٩٣ ادامه كار دادم كه در سال ٩٣ با تغيير هيت مديره از كارخانه بيرون امدم در طَي اين سالها از سال ٧٥ تا ٩٣ براي اينجانب ليست بيمه طبق شرايط اداره كار بطور كامل ٣٠ درصد إرسال شده ، در طَي اين سالها افزايش حقوق من بر أساس قانون كار افزايش يافته بدون پرداخت حق مدير عاملي ، در اين مدت كما في سابق كار توليد و خيلي از كار هاي ديگر را در كارخانه انجام ميدادم ، لطفا بفرماييد ايا حق و حقوق من چگونه هست ، ممنون از راهنمايي شما ، ارادتمند

نظري
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
باسلام

مدیرعامل درحکم عمومی مشمول قانونکارنیست ،مگراینکه علاوه برکارمدیرعاملی کارموظف دیگری راانجام دهید که درقبال انجام کارحقوق  مجزا دریافت نموده باشید وبیمه ردشده باشد که دراین صورت شمول قانونکار بوده ومزایای قانونکارازجمله سنوات ، عیدی وپاداش وسایرمزایا تعلق میگیرد.