در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (200 امتیاز)
فردی هرشب بمدت حدود ۱۳ساعت از ساعت ۱۸ تا ۷ صبح نگهبانی میدهد،حقوق این فرد با توجه به نگهبانی در همه شبها،و با توجه به شبکاری دایم چقدر بایدباشد، پیمانکار ۱۲۰۰۰۰۰ تععین کرده است، ایا این حقوق منصفانه و درست است یاخیر؟
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
بابت شبکاری باید به تعداد ساعات کار در شب 35٪ حق شبکاری محاسبه شود. ضمن اینکه اضافه کاری هم باید لحاظ شود. به نظر نمی رسد که 1200000 تومان همه این موارد را در بر گرفته باشد.