در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام
من نماینده ۵۴ بیمه پاسارگاد هستم و میخواستم شرایط دریافت وام به بیمه گذار حقوقی دقیقا چی میتونه باشه و سود چند درصد محاسبه میشه؟!
طبق کدام ماده و قانون بیمه؟!

تسریع در پاسخ موجب امتنان است.
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همکار گرامی سلام،وقت بخیر.

معمولا این سوالات را باید از نماینده،مدیر فروش و یا مدیر ارشدی که دارین باهاش کار میکنین سوال بفرمایین.

ولی در هر حال من مختصری بهتون توضیح میدم:

اگر بیمه عمر متعلق به کسی باشه که صدور بیمه نامش برمیگرده به قبل از اول شهریور سال ۹۵ ،سود وامش با ۲۲٪ محاسبه میشه.

اگه صدور بیمه نامه از اول شهریور ماه۹۵ به بعد باشه،سود وام در ۲ سال اول برابر با ۲۰٪ در ۲سال دوم برابر با ۱۷٪ و از سال پنجم به بعد برابر با ۱۴٪ می باشد.

سود وام بر اساس سود تضمینی همان سال+ ۴٪ کارمزد محاسبه میشه.