در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام مادر من مستمری بگیره و وام مسکن برداشته ایا میشود برای من هم ضامن بشود برای وام ازدواج دانشگاه ازاد؟؟؟
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و درود

در خصوص شرایط وام و ضامنین، بسته به شعبه و بانک مورد نظر برای اخد وام متفاوت است. برای وام هایی که از بانک واریز کننده حقوق مستمری اخذ گردند، شرایط راحت تر است.

برای اطلاعات بیشتر باید به شعبه بانک پرداخت کننده وام مراجعه کنید.

موفق باشید