در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (77,080 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام،

لطفا در مورد وام بیمه های عمر  و سود آن بیشتر توضیح بدین.
4 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام خدمت  شما.

وام بیمه های عمر معادل با ۹۰٪ از اندوخته(نه حق بیمه) بیمه نامه شما می باشد.

بدین معنی که اگر شما بیمه نامه ای داشته باشید و حق بیمه ای معادل با ۱۲،۰۰۰،۰۰۰ ریال پرداخت نموده باشید،اندوخته ناشی از  آن معادل با ۶۰۰ الی ۷۵۰ هزار تومان(بسته به نوع و تعداد پوشش های تان ) می باشد که شما از این مبلغ ۹۰٪ معادل با ۶۷۵،۰۰۰ تومان را میتوانید در عرض یکهفته تا ۱۰ روز کاری ،بدون نیاز به ضامن ،و فقط با ۴٪ کارمزد ،با بازپرداخت ۳ ساله میتوانید بصورت وام دریافت نمایید.

این وام باعث کاهش پوشش ها نشده و بشرط اینکه اقساط وام در سررسیدهای مقرر به حساب شرکت بیمه پاسارگاد واریز شود،از اندوخته تان نیز کاسته نخواهد گردید.

سود وام بیمه های عمر بدین صورت محاسبه می شود:

میزان وام(ریال)× سود تضمینی بیمه نامه در زمان دریافت وام + ۴٪

در حال حاضر میزان سود تضمینی بیمه های عمر ۱۶٪ و وام آن معادل با ۲۰٪ می باشد.

انتخاب حق شماست.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.