در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
95/9/16 روز آخر بیمه سرنشین رازی با موتور تصادف کردم و دچار جراحت پا.1 خردشدگی ثلث میانی استخوان درشت نی که تحت عمل تثبیت داخلی قرار گرفته.2 شکستگی ثلث تحتانی نازک نی .3 آسیب دیدگی نسج نرم پا در اطراف خردشدگی پا  شدم و تا 96/6/17 طول درمان دارم میخواستم بدونم دیه یا غرامت بهم تعلق میگیره ؟؟ طبق کدوم بند از قانون؟؟
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
1. خرد شدگی ثلث میانی استخوان درشت نی از نوع مطلوب 13.33 و از نوع معیوب 16.66 درصد دیه کامل درصد دیه کامل است

2. شکستگی ثلث تحتانی از نوع مطلوب 8 درصد و از نوع معیوب 10 درصد دیه کامل است

3. آسیب دیدگی نسج نرم نیز پس از پایان طول درمان ارش دارد

شرایط دو بند اول و تعیین مطلوب با معیوب بودن آسیب ها پس از پایان طول درمان مشخص میگردد.