در بیمه آتش سوزی توسط
سلام. بابت۱۵درصدسوختگی براثرنشت گازشهری وتعرفه بیمه ای فی مابین شرکت گاز با مشترکین چه مبلغی درنظرگرفته میشود.باتشکر.سردارابادی
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

به منظور تامین پوشش بیمه جانی ومالی مشترکین گاز طبیعی بخش خانگی در مقابل حوادث ناشی از گاز طبیعی اعم از حوادث منجر به انفجار ،آتش سوزی و مسمومیت ها ،طرح بیمه مشترکین گاز طبیعی همانند سال گذشته در سال جاری نیز در حال اجرا می باشد.
قرارداد بیمه حوادث مشترکین خانگی در قبال حوادث ناشی از مصرف گاز طبیعی در جهت اجرای قانون فی مابین شرکت ملی گاز ایران و شرکت بیمه البرز منعقد گردیده است.
مشترکین خانگی شهری و روستایی با پرداخت ۵۰۰ ریال به ازای هر واحد مسکونی در هر ماه تحت پوشش شرکت بیمه البرز قرار دارند.
پرداخت غرامت فوت، برای هر نفر در هر حادثه را ۲۴۰ میلیون ریال و نقص عضو و از کار افتادگی دائم را ۲۴۰میلیون ریال

حداکثر تعهد پرداخت بیمه البرز برای جبران هزینه های پزشکی ناشی از هر حادثه برای هر نفر ۲۵۰ میلیون ریال است.
خسارت های فوت مبلغ غرامت در وجه وارث قانونی متوفی بر اساس برگه انحصار وراثت توسط شرکت بیمه البرز پرداخت خواهد شد.
در خسارت های پزشکی و نقص عضو نیز مبلغ غرامت در وجه مصدوم یا سرپرست قانونی وی،توسط بیمه البرز بر اساس اسناد ومدارک مثبته پرداخت می شود و در خسارتهای مالی،غرامت در وجه ذینفع و با ارائه مدارک مثبته پرداخت خواهد شد.
چنانچه اموال خسارت دیده تحت پوشش بیمه نامه های دیگری نیز باشد در صورت بروزخسارت تعهد شرکت بیمه البرز نسبت به سرمایه های تحت پوشش بیمه نامه های مربوطه ،با رعایت سقف تعهدات انجام خواهد شد. در طرح ملی بیمه مشترکین خانگی گاز شرکت‌های بیمه‌گذار طرف قرارداد شرکت ملی گاز ایران متعهد هستند، پس از اعلام وقوع حادثه توسط مشترک گاز و انجام بررسی‎های کارشناسی معمول نسبت به پرداخت هزینه‌های خسارت اقدام کنند، پس هموطنان و مشترکین خانگی گاز طبیعی باید در صورت بروز هر گونه حادثه در ارتباط با گاز طبیعی که منجر به خسارات مالی و جانی شود، در اسرع وقت با دریافت گزارش مربوط به حادثه از سازمان آتش نشانی منطقه ،به نزدیکترین شعب بیمه البرز و یا شرکت گاز مراجعه کنند.
نابراین هرگونه حادثه ای که ناشی از گاز طبیعی برای مشترکین محترم گاز طبیعی بوجود می آید اعم از انفجار،آتش سوزی،گازگرفتگی منجر به مسمومیت و مرگ در شهرها با تلفن ۱۹۴ و در روستاها به گازبان همان روستا سریعاً باید اطلاع داده شود تا مقدمات لازم جهت معرفی به بیمه صورت پذیرد.