در دیه و بیمه خودرو توسط
مقدار دیه تشخیص داده شده برای من 10%ازدیه کامل انسان است معادل ریالیش چقدر میشود
1 پاسخ
توسط (330,650 امتیاز)

سلام دیه کامل در سال 95 معادل  در ماه های عادی ۱۹۰ میلیون تومان و ماه های حرام حدود ۲۵۳ میلیون تومان می باشد که از این مبالغ بر اساس روز پرداخت دیه 10 درصد (19 میلیون برای ماه عادی و 25.3 برای ماه حرام )به شما باد پرداخت شود

اطلاعات تکمیلی:

نرخ دیه در سال ۹۵

هر آنچه باید درباره قانون دیه بدانیم

ماه های حرام در سال ۹۵