در قانون کار و قرارداد کار توسط (120 امتیاز)
با سلام همسرم قبل از اتمام قرارداد در استراحت پزشکی بوده و بطوریکه این استراحت که مورد تایید شورای پزشکی هم بود تا 1 ماه بعد از اتمام قرار داد ادامه داشته است . آیا کارفرما در زمان استراحت پزشکی می تواند قرار داد را تمدید ننماید؟
1 پاسخ
توسط (55,020 امتیاز)
با سلام

نه نمی تواند . ظاهرا استراحت پزشکی در ایام بارداری همسرتان اتفاق افتاده است . پس از مشخص شدن وضعیت بارداری کارگر،کارفرما حق اخراج مادر را ندارد.و میبایست تا پایان دو سالگی یا (پایان دوران شیردهی)فرزند،مشغول بکار باشد.

با تشکر