در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (109,410 امتیاز)
برخی از کارفرمایان به تصور اینکه کارگران خارجی مشمول قانون کار نیستند ترجیح می دهند از کارگران تبعه بیگانه استفاده کنند آیا این تصور مبنای صحیحی دارد؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
مقررات قانون کار جمهوری اسلامی ایران نسبت به کارگران ایرانی  و اتباع خارجی که وفق ماده 120قانون مرقوم پروانه کار معتبر دریافت نموده باشند جز در مواردی که قانون مستثنی کرده باشد به نحو یکسان اجرا می شود و تبعیض در استفاده از امتیازات قانون موضوعیت ندارد به این ترتیب تصور برخی از کارفرمایان مبنی بر معاف بودن کارگران خارجی از مقررات قانون کار فاقد پایه و اساس قانونی می باشد.