در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (120 امتیاز)
سلام

اتباع افغانی که کارت اقامت دارند ولی همسرشان کارت اقامت نداره برای تعیین ذینفع باید چه کنند
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

شما برای تعیین ذینفع بیمه نامه مشخصات شناسنامه ای یا پاسپورت و مدارک هویتی هر فردی که ذینفع شماست را بنویسید.

اگر در ایران نباشند،برای دریافت غرامت فوت باید به ایران آمده و مدارکی که شما مشخصات شان را در زمان پر نمودن پرسش نامه در قسمت ذینفع های بیمه نامه مرقوم کردین رو به شرکت بیمه ارایه بدهند.