در قانون کار و قرارداد کار توسط (109,210 امتیاز)
اشخاصی که در پروژه های عمرانی ، تحقیقاتی مربوط به دستگاه های دولتی اشتغال به کار دارند مشمول مقررات قانون کار هستند یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (49,300 امتیاز)
با سلام

پروژه های عمرانی مشمول قانون کار می باشند لهذا کارکنان شاغل در پروژه های یاد شده به جز آنهایی که با حفظ وضعیت استخدامی خود به این پروژه ها منتقل شده یا می شوند در دایره شمول مقررات قانون کار خواهد بود.