در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
کارگرساختمانیم 1سال حذف کردن 6 ماه نریختم مگن سهمیه نداریم کجابرم
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام از اینکه میگویید یکسال حذف کردن منظور چی رو حذف کردن سابقه ای که پرداخت شده باشد حذف نمیشود مگر آنکه تداخل با سابقه ای دیگه داشته باشد اما چونکه این نوع بیمه به دلیل تقاضای زیاد وپرداخت نکردن بدهی دولت سهمیه بندی شده است مجدد ثبت نام نمایید تا نوبت شما برسد