در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
اگر شخصی قبلاً بیمه شده باشد و چند سال حق بیمه واریز نکرده باشد برای بیمه مجدد چه اقداماتی باید انجام دهد؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

با در دست داشتن شناسنامه ، کارت ملی و دفترچه بیمه قبلی به شعبه مورد نظر مراجعه نمایید به صورت کامل راهنمایی میکنند

اگر خودتان می خواهید بیمه واریز نمایید به واحد امور بیمه شدکان

و اگر کارفرما واریز خواهد کرد به همراه کد کارگاه با مدارک فوق الذکر به واحد نامنویسی  مراجعه کنید