دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بازنشستگی و مستمری توسط
با عرض سلام و احترام،

اينجانب خاني هستم با ٤٠ سال سابقه و ١٨ سال سابقه تامين اجتماعي .مدت ٢ ماه هست كه كار نميكنم . ميخواستم ببينم آيا ميتونم خودم براي خودم بيمه پرداخت كنم ٢ سال و با ٤٢ سال سن و ٢٠ سال سابقه ( ٢٠ روز حقوق ) بازنشسته شوم ؟ يا حتما بايد شركتي اين ٢ سال رو براي من بيمه پرداخت كند ؟

با تشكر
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

سلام برای استفاده از این نوع بازنشستگی باید 20 سال سابقه پرداختی به صورت بیمه اجباری (بیمه شرکتی) داشته باشید