در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام من سابقه پرداخت ١١ سال بيمه تتمين اجتماعي به صورت متناوب دارم(يعني بعضا در برخي ماه ها پرداخت نشده اما بطور كل ١١ سال پرداختي بيمه دارم)،حال ايا ميتوانم بازنشته اختياري بشوم ؟اگر جواب مثبت است حقوق اين جانب چقدر است؟ضمنا بيمه پردازي اينجانب حداقل حقوق بوده است و سن اين جانب ٣٣ سال ميباشد،با تشكر
1 پاسخ
توسط (331,050 امتیاز)

سلام برای بازنشستگی با سابقه بیمه ای که در حال حاضر دارید باید 60 سال سن داشته باشید (برای خانم ها 55 سال سن)

اطلاعات بیشتر در :

شرایط مشاغل سخت