در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
تا آخر دوره پرداختی 20سال تا اون موقع که این پولا چیزی نیستن مگه اینکه نرخ تعدیل رو بالا باشه که در این صورت حق بیمه پرداختی در سالهای آینده خیلی زیاد میشه،تازه اگه مثل بیمه توسعه نشه؟ !!  این همه ریسک!! به نظرتون سرمایه گذاری در جاهای دیگه بهتر نیست؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

دوست عزیز ، در بیمه های عمر شما می توانید با نرخ تعدیل حداقل 10% بیمه خود را شروع کنید و مبلغ آنقدر زیادی که شما می فرمائید نمی شود برای مثال یک بیمه 50 هزار تومانی ماهانه با افزایش حق بیمه 10% و 15 % سالانه بصورت جدول زیر می باشد :

برای مقابله با کاهش ارزش پول در سال های بعد بهترین کار افزایش حق بیمه در مقاطع زمانی هر 5 سال می باشد تا بتوان ارزش مبلغ را حفظ نمود.

درباره بحث ورشکستگی شرکت های بیمه بارها توضیح داده شده است ، در حال حاضر نظارت های سختگیرانه ای بر شرکت های بیمه حاکم می باشد و اجازه بیشتر از توان بیمه کردن را نمی دهند و ضمنا طبق قانون میزانی بعنوا سهم اتکایی به بیمه مرکزی پرداخت می گردد تا در اینطور مواقع جوابگوی بیمه گذران باشند .

درباره سرمایه گذاری نیز بحث ریسک وجود دارد ، آیا جایی را سراغ دارید که به شما تضمبن بدهد طی 30 سال X تومان به شما تضمبن می دهد که سود خواهید کرد؟!

در حالیکه در بیمه های عمر و تامین اتیه در 5 سال اول 18% سود تضمینی ، در 5 سال دوم 15% و از سال 10 به بعد علی الحساب 10% سود تضمین + سود مشارکت در منافع را خواهید داشت .

از طرفی با مبالغ بزرگ شرکت های بیمه ( ذره ذره جمع گردد وانگهی دریا شود ) استفاده می کنند شما و دیگران مبالغی را می دهید که با آنها نمی توان سرمایه گذاری های بزرگ کرد ، ولی شرکت ها می آیند و آنها را با یکدیگر جمع کرده و در پروژه ها و سرمایه گذاری هایکلان می گذارند و شما و همه بیمه گذاران سود قابل قبولی را از اینکار خواهید برد.