در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام آیا مبلغ دیه افراد مسلمان با افراد غیر مسلمان متفاوت است ؟
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

با سلام با توجه به ماده 297  قانون دیه، میزان دیه اقلیت‌های دینی شناخته شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران با نظر ولی امر است که توسط قوه قضاییه استعلام و به دادگاه‌ها ابلاغ می‌شود. دادگاه‌ها مکلفند مطابق نظر مذکور و با رعایت سایر مقررات این قانون از قبیل جنسیت مجنی علیه و زمان وقوع جنایت رای مقتضی صادر کنند. اصلاحی مطابق قانون الحاق یک تبصره به ماده (۲۹۷) قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۰ مصوب ۱۳۸۲

ولی باتوجه به ماده 10 قانون بیمه شخص ثالث ؛ بیمه گر مکلف است در ایفاء تعهدات مندرج در این قانون خسارت وارده به زیان دیدگان را بدون لحاظ جنسیت و دین تا سقف تعهدات بیمه نامه پرداخت کند. ؛ استثنا می باشد و دیه اقلیت های دینی با دیه مسلمانان در این مورد خاص برابر است

هر آنچه باید درباره قانون دیه بدانیم

همه چیز در مورد قانون بیمه شخص ثالث