در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)

با سلام و عرض خدا قوت.

ببخشید برای  اینکه دیه تو ماه های حرام یک سوم بیشتر از ماه های عادی باشه حتما باید عمل مرتکب و فوت مجنی علیه هر دو تو ماه حرام باشن؟

اگه مثلا کسی دو روز مونده به ماه رجب تصادف کنه و در ماه رجب فوت کنه آیا دیه ماه حرام حساب میشه و همینطور اگه روز آخر ماه رجب تصادف کنه و ماه بعد فوت کنه چطور؟

با تشکر

1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بله طبق قوانین حادثه و فوت هردو باید در ماه های حرام باشد ولی چون شخص درجا فوت نکرده  است احتمالا بتوان دیه جراحاتی که در مرگ نقشی نداشته است رو  علاو بر دیه فوت ایشان دریافت کرد