در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
بیمه عمر خصوصی اینده داره یا دولتی
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

دوست عزیز شرکتهای بیمه تنها در وع سهام تفاوت دارند که سهام خاص دولتی و غیر قابل معامله و واگذاری ست و و سهام عام بر عکس

وگرنه تمام شرکتهای بیمه چه خصوصی و چه دولتی زیر نظر بیمه مرکزی هستند و قانون برای تمام شرکتها یکسان است

و از حق بیمه هایی که مشتری به شرکتهای بیمه میدهد مبلغی به حساب بیمه مرکزی داده میشود که در هنگام خسارت به نسبت مبلغ دریافتی بیمه مرکزی هم در خسارت درصدی را پرداخت کندکه اصل اتکایی نام دارد

پس حتی اگر شرکتی ورشکست هم شود بیمه مرکز طبق ماده های 40 و 44 و 60 و 71 مشتریان بیمه را حمایت کرده و بین معاملات مختلف بیمه در درجه اول حق تقدم با مشتریان بیمه عمر است

لذا از همین الان بهتون بابت خرید بیمه عمر تبریک میگم