در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
باسلام،میخواستم بدون میزان عیدی ما که پدرم زیر 10 سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته با بقیه فرق داره؛این قانون زیر 10 سال سال 91 تصویب شده و تقریبا 1 ساله که داریم حقوق میگیریم .
1 پاسخ
توسط (331,050 امتیاز)

با سلام در صورت بازنشسته شدن با 10 سال سابقه بیمه ماد 111 قانون تامین اجتماعی اعمال نمی شود و حقوق بر اساس میزان سابقه آنها پرداخت می شود (برای مثال اگر با ۱۶ سال سابقه بیمه بازنشسته شوند فقط مستمری ۱۶ روز را دریافت می نمایند) حتی با سابقه کمتر از ۱۰ سال (مثلا ۷سال) می توانند با خرید تفاوت سابقه تا ۱۰ سال (یعنی ۳ سال) سابقه بیمه خود را به ۱۰ سال رسانده و در نهایت با ۱۰ روز مستمری بازنشسته شوند

مستمری بازنشستگی در بیمه تامین اجتماعی