در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
می شود در حالیکه در دو ارگان دولتی یکی بصورت قراردادی ودیگری رسمی مشغول بکار بود، هر دو ارگان بیمه تامین اجتماعی باشند و هر دو بیمه واریز کنند آیا تخلف نیست؟
1 پاسخ
توسط
طبق ماده 34 قانون تامین اجتماعی در صورت اشتغال بیمه شده در چند کارگاه ؛ پرداخت حق بیمه اجباری از سوی کافرمایان مربوطه قانونی است.
اما دقت داشته باشید که سابقه بیمه همان یکبار محاسبه می شودو دوبرابر نمی شود!
اینکه چگونه می شود دو شغل دولتی داشت؛(تخلف هست یانه؟) را نمی دانم.